4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Tepeören Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Bahçeli Yaşam Alanı'na GHV Mustafa Saffet Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak bir ziyaret gerçekleştirdik. Kalplerimizi ısıtan dostlarımıza gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette öğrencilerimize hayvanların bakımının nasıl olduğunu ve onları nasıl korumamız gerektiği konusunda veteriner hekimler tarafından bilgilendirmeler yapıldı. Hayvanların da sevgiyi, saygıyı, korunmayı, bir kap mama ve suyu hak ettikleri bilincini oluşturmak adına güzel bir ve anlamlı bir ziyaret oldu. Unutmayalım ki onlar bir gün değil her gün ilgiye ve sevgiye muhtaç. Katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

07-10-201907-10-201907-10-2019

Yayın: 07.10.2019 - Güncelleme: 15.06.2023 11:31 - Görüntülenme: 480