OSMAN KILIÇ - OKUL MÜDÜRÜ

OSMAN KILIÇ

1974 yılında  Trabzon İlinin Vakfıkebir ilçesinde doğdu. İlköğretimini Küçükdere İlkokulunda Ortaöğretimini Vakfıkebir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1999 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Sebahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı.

1999-2005 yılları arası Pendik Buhara İlköğretim okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yaptı. 2005-2013 yılları arası Pendik Alemdarpaşa Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. Kasım 2013 tarihinde Pendik Ömer Öztop Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür olarak atandı.Ömer Öztop Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde 4 yıl görevini tamamlamasının ardından Temmuz 2018 tarihinde Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı. Kısa bir süre çalıştıktan sonra 18 Ocak 2019 tarihinde Okul Müdürü olarak Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesinde atandı.  Evli ve üç çocuk babasıdır.