T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi

NetRD Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon A.Ş İle İş Birliği Protokolü İmzaladık

          Türkiye'nin en büyük ve güçlü şirketlerinden olan NETRD Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon A.Ş. ile sosyal ve bilimsel iş birliği protokolü imzaladık.

          Okulumuz üniversitelerle ve alanında en başarılı kurumlarla eğitimde iş birlikleri yaparak güçlü bir zeminde adım adım ilerliyor.

          Bugün NETAŞ Telekomünikasyon şirketini Okul Müdürümüz Osman Kılıç, Rehberlik Öğretmenimiz Melek Özel Bakır ve öğrencilerimizden oluşan bir grup ile ziyaret ettik. Binalarını gezdik, laboratuvarlarını, çalışma ortamlarını gördük.

          NETRD Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon şirketi ile eğitimde iş birliği protokolü imzaladık. Bu protokol ile öğrencilerimiz birçok imkandan yararlanacaklar.

          Öğrencilerimizin iş dünyası ile tanışmalarını, doğru kurumlardan ehil insanlar ile bağlantı kurmalarını ve onlardan feyz almalarını, vizyon kazanmalarını çok önemsiyoruz.

          Bizleri en iyi şekilde misafir eden, bizlere bu güzel imkanları sağlayacak olan NETRD Yazılım Mühendislerine, ARGE Stratejileri ve İnovasyon Proje Müdürü Hakan Kılınç'a ve Genel Müdür Burak Şalk Beyefendi'ye çok teşekkür ediyoruz.

          MSFL olarak öğrencilerimizin parlak ve güçlü bir geleceğe sahip olmaları için çalışıyoruz.

 

31-12-202131-12-202131-12-202131-12-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.12.2021 - Güncelleme: 13.01.2022 12:07 - Görüntülenme: 241
  Beğen | 0  kişi beğendi