İSTANBUL / PENDİK - Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi

Öğrencilerimiz Çevrim içi Finansal Eğitim ve İnovasyon Kampında Yarışıyor

Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ve Junior Achievement Europe ortaklığında 10. Global Money Week etkinlikleri kapsamında 2. Çevrim içi Financial Education Innovation Camp 22-24 Mart tarihlerinde düzenleniyor.Etkinlik ile toplumun yararına yeni ve yaratıcı çözümler sağlamak için inovasyona, dijital becerilere ve finansal okuryazarlığa odaklanarak Avrupa'nın geleceğini şekillendirecek genç nesille anlamlı bir ilişki kurarak finans alanındaki kariyerlere uzun vadeli ilgiyi teşvik etmek amaçlanmakta.İtalya, İspanya ve Türkiye'den gelen en iyi 8 öğrenci takımı, Junior Achievement tarafından düzenlenen Çevrimiçi Finansal Eğitim İnovasyon Kampında yenilikçi çözümlerini geliştirip sunma şansına sahip olacak, ayrıca MUFG uzmanlarıyla Kariyer Sohbetleri ve mentorluk faaliyetlerinden faydalanacak.İnovasyon kampının son gününde jüri en iyi üç kazananı seçecek ve kazanan takımlar ödülleri alacak.Biz de MSFL olarak 5 öğrencimizle "AYDOS" adını verdiğimiz ekibimizle Türkiye'yi temsilen katılıyoruz.
Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Danışman Öğretmenimiz İnci Şener'e teşekkür ederiz.

05-04-202205-04-202205-04-202205-04-2022

Yayın: 05.04.2022 - Güncelleme: 05.04.2022 23:38 - Görüntülenme: 162