T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi

"The Youth Speaks Up " Erasmus Projemiz

The Youth Speaks Up

Forum Tiyatrosu'nun etkileşimli bir performansını ortaya koymak istiyoruz. Bu proje, drama ve Forum Tiyatrosu'nu kullanarak yaratıcı ve sosyal olarak meşgul gençleri teşvik etmeyi amaçlıyor. Gençleri, gençlerle kendileri için önemli olan sorunlar hakkında konuştukları ve birlikte çözüm aradıkları etkileşimli bir performans oluşturmaya dahil etmek istiyoruz.

 

Polonya'dan misafirlerimiz geliyor

Okulumuzun İngilizce Öğretmenlerinden Hatice Pektaş'ın, Polonya'nın Gdansk şehrinde bulunan "II Liceum Ogólnokształcące im. dr. Władysława Pniewskiego w Gdańsku" adlı okuldan Justyna Brzoskowska ile birlikte yürüttükleri e-Twinning projesi "The youth speaks up" kapsamında, projemizin ayrıntılarını konuşmak amacıyla, Polonya'dan proje ortaklarımız Justyna Brzoskowska ve Marian Pultuski 8-10 Şubat 2023 tarihlerinde okulumuzu ziyaret için gelecekler.

Davetiye

Erasmus Akreditasyonu bulunan "II Liceum Ogólnokształcące im. dr. Władysława Pniewskiego w Gdańsku" adlı okulda görev yapan Justyna Brzoskowska ve Marian Pultuski adlı öğretmenleri okulumuza davet etmek için gönderdiğimiz davetiye için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 23:50 - Görüntülenme: 265
  Beğen | 0  kişi beğendi