İSTANBUL / PENDİK - Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız Proje Yürütücümüz Seda Güney koordinatörlüğünde 27-28 Nisan tarihlerinde 9 danışman öğretmen ve 61 görevli öğrenciyle başarıyla sunulmuştur.

Fuarımızın açılışını yapan Pendik Kaymakamı Hülya Kaya, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Gönüllü Hizmet Vakfı Kurucu Başkanı İnal Aydınoğlu, MemurSen İl Başkanı Talat Yavuz, Şube Müdürümüz Avni Er, Kıymetli Okul Müdürlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Çamlık Mahallesi Muhtarı Adem Arı'ya ve diğer okullardan fuarımızı gezmeye gelen tüm öğrencilere  teşekkürlerimizi sunarız.

Danışman Öğretmenlerimiz Hatice Özmen, Burak Yeşil, Ramazan M. Sarıoğlu, Levent İşbilir, Muharrem Şahin, Tahsin Kaygısız, Gülizar Kaya, Asuman M. Pircivanoğlu ve Fatma Kavas Yıldırım'ı ve tüm görevli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yayın: 01.05.2022 - Güncelleme: 01.05.2022 23:27 - Görüntülenme: 529